Warsztaty kulinarny pn. „Mazowieckie Dobre Praktyki Kulinarne – przetwórstwo mięsa” – zapraszamy!

Samorząd Województwa Mazowieckiego oraz Lokalna Grupa Działania Zielone Mosty Narwi zaprasza do udziału w warsztatach pn. „Mazowieckie Dobre Praktyki Kulinarne – przetwórstwo mięsa”.

Termin: 2 września 2025r., godz. 10.00 – 14.00

Miejsce: Świetlica Wiejska, Dębiny 19A, 07-217 Zatory

Zgłoszenia należy dokonać przez formularz zgłoszeniowy.

Termin nadsyłania zgłoszeń: do 27 sierpień 2025r. do godz. 12.00.
Udział w warsztacie jest bezpłatny. Liczba miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń. Pierwszeństwo mają osoby z obszaru Lokalnej Grupy Działania Zielone Mosty Narwi.

Inf. Lokalna Grupa Działania Zielone Mosty Narwi

Przejdź do treści